ga naar   Obase

Buitenschoolse opvang

In ons schoolgebouw wordt buitenschoolse opvang aangeboden (BSO Scheldestraat). De BSO wordt aangeboden en geregeld door KIBEO. Uw kind kan voor en na schooltijd spelen op de BSO. Na schooltijd eerst met z’n allen aan tafel om wat te drinken. Uw kind kan dan zijn schoolverhalen kwijt. Tijdens studiedagen, wanneer de school gesloten is, kunnen de kinderen een gehele dag naar de BSO. Ook opvang in schoolvakanties is mogelijk.

Meer informatie over de BSO vindt u op de volgende website: KIBEO Scheldestraat (BSO).

Hoe vaak komt uw kind naar de BSO of peutergroep?
Dat bepaalt u zelf. U kunt vaste dagen afnemen, maar u kunt ook af en toe een dag afnemen. Dat gaat met een strippenkaart. U vraagt dan vooraf of er plaats is. Als u vaste dagen afneemt, weet u zeker dat er altijd plaats is. Uw kind kan ook alleen in de vakantie of op studiedagen komen. Gebruikmaken van een combinatie van de mogelijkheden kan ook. De medewerkers van Kibeo kunnen samen met u bekijken wat het beste bij uw situatie past.

De kosten van de BSO en peutergroep.
Aan de BSO en peutergroep zijn kosten verbonden. De hoogte is afhankelijk van uw inkomen. Op de website www.kibeo.nl vindt u rekenvoorbeelden en kunt u online uitrekenen wat uw opvang gaat kosten.

Meer weten?
Loop gerust eens binnen bij de juf van de opvang. Meer informatie vindt u op www.kibeo.nl of telefoonnummer: 0113-760250
Mail adres: klantrelatie@kibeo.nl Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Onze contactgegevens