ga naar   Obase
Onze school

Openbare basisschool ’t Kofschip ligt tussen de binnenstad van Zierikzee en de grootste nieuwbouwwijken (Poortambacht en de Waterwijk) van Zierikzee in. Onze school telt momenteel zo’n 150 leerlingen. De school wordt voornamelijk bezocht door leerlingen uit de bovengenoemde wijken, maar daarnaast ook door kinderen uit de binnenstad van Zierikzee en andere omringende kernen. In onze school is ook de peutergroep en de voorschoolse- en naschoolse opvang van Kibeo gevestigd.

We zijn een kleinschalige school, waar kindgericht en kwalitatief goed onderwijs centraal staan. We streven naar goede ondersteuning, maar daarnaast ook naar uitdagingen die passen bij het kind. Naast moderne lesmethoden beschikken we ook over hedendaagse ICT toepassingen zoals o.a. digitale schoolborden.

Onze contactgegevens